dimarts, 22 de maig del 2012

APADRINEM LA PLAÇA

Aquest mes de maig ens ha arribat una primavera força capriciosa pel que fa al temps: ara fa un sol esplèndid, ara plou, ara torna a fer fred, ara observem un arc de Sant Martí fantàstic. Els alumnes tercer vam ser valents i vam sortir de l'escola un dia de tramuntana per què el motiu s'ho valia: ens van fer padrins de la Plaça Mossèn Gumersind de Sant Joan.
Amb l'ajut de la Mar, agent de la policia local, vam reconèixer el mobiliari urbà que hi ha a la plaça; i  la Carme ens va fer un recorregut pels elements naturals que hi podem trobar, fins i tot vam poder observar de ben a prop una reineta!
Cal donar les gràcies als jardiners de l'Associació Tramuntana que ens van ajudar a plantar i a adobar unes flors maquíssimes!
Com a padrins d'aquesta plaça prometem tenir cura de tot el que hi ha, i així poder gaudir-ne tots.


5 comentaris:

Geraldine ha dit...

Hola aquest dia va ser divertidisim, hem plantat una planta, a la plaça Mossen Gumersind ,hem fet diferents grups ,un ha plantat margarides,un altre una planta molt rara que no sé com es diu. Uns senyors ens han explicat com es la planta, després vam veure una granota verda que va saltar al damunt de la Gisela i Andrea. Tots cridàvem perque teniem molta por de que a nosaltres tambe ens saltés.

Pablo i Ayoub ha dit...

Ens hem divertit molt i hem après moltes coses.

Sandra i Andrea. ha dit...

Ens ha agradat molt anar a la plaça.
La Marimar ens va explicar lo que era humanizat i la Carme lo natural.

Mar i Laura ha dit...

Ens ho vam passar molt bé, vam plantar margarides grogues,i vam veure una granota que es deia
reineta! i va saltar al cabell de la
Gisela i la Andrea va ser super xupi!

Anass i Naim ha dit...

Ens va agradar molt la granota i com vam plantar les plantas i amb les margarides.