diumenge, 19 de febrer del 2012

UN CARNAVAL PER LLEPAR-SE'N ELS DITS

Aquest any per Carnaval cada cicle ha confeccionat barrets de cuiners amb un detall d'una classe determinada d'aliments: fruites, verdures, peix,... Al cicle mitjà ens ha tocat els aliments feculents: llegums, cereals, arròs, per això hem viatjat fins a Itàlia per convertir-nos en pizzers i en especialistes en pasta.
Gràcies a tothom per completar la disfressa amb uns magnífics davantals i draps de cuina.

6 comentaris:

Ivett ha dit...

Em va agradar molt aqueSt dia perque m'ho vaig passar molt i molt be i quina gracia l'Eli vestida d'ou jejeje, i quan els meus companys i jo vam desfilar va ser molt guai, van desfilar els de 4t i la Meritxell es va posar a plorar de la gracia del ball jejeje. GRACIAS.

Sandra ha dit...

A mi em va agradar molt aquest dia perqué era carnaval i era chupi guai la Eli vestida d'ou era super guai i també em va fer molt riure la Meritxell quan reia del ball.

alba ha dit...

Ens va agradar molt fer els barrets per que vam fer molta plastica i ens vam saltar altres classes.El divendres ens vam disfresar de cuiners i per la tarda vam fer una desfilada.Nosaltres anavem de pasta,i vam ballar PAPA AMERICANO amb els de quart ens-ho vam pasar super super bé a la celebracio de canabal del VILA-ROMA je je

Laura i Mar ha dit...

El carnaval a l'escola va ser super
guai, anavem de cuiners arribats
d'Italia je je je perqué cuinavem pasta.

Andrea ha dit...

Em va agradar molt el carnaval de aquest any.

Serena ha dit...

El carnaval del cole ha sigut guai!
I tambe era divertit i estavem bonics.