dijous, 5 de maig del 2011

RICARDO ALCÁNTARA ENS VISITA

El passat dimarts 26 d'abril va venir a l'escola l'escriptor Ricardo Alcántara. Tots els nens i nenes de cicle mitjà havíem llegit i treballat un dels seus llibres durant aquest curs escolar: Qui fa servir les papereres?
Va ser una visita interessant i divertida, i li vam fer preguntes que ell ens va anar responent molt amablament. Al final ens va signar el llibre i tots vam estar molt contents.
Moltes gràcies senyor Ricardo!


9 comentaris:

Samira ha dit...

M'ha agradat molt que ens vingui ha visitar Ricardo Alcántara i també m'ha agradat molt el llibre Qui fa servir les papereres.

Swanny ha dit...

M'ha agradat veure l'autor del llibre que hem llegit els dos cursos de cicle mitjà. Li hem pogut fer preguntes i ell ens ha respost. Al final ens hem fet una foto amb ell.

Anònim ha dit...

Fet per l' Alicia i l'Antonio de 3r B: ens ha agradat molt el conte, espero que et tornem a veure Ricardo adeu!!!

Alicia i Antonio ha dit...

Ens ha agradat molt que vinguessis Ricardo. Esperem que tornis a veure'ns. Adéu!!!

Arantxa i Alba ha dit...

En va agradar molt que vingués en Ricardo Alcántara. Jo sóc la seva companya,em va agradar molt que ens respongué a les nostres preguntes.I també que ens féssim una foto amb ell, abans de ferli les preguntes vam tenir que pasar unes proves,que era un joc molt divertit . El llibre ens va agradar molt.

Anonim ha dit...

sou increïbles feu moltes coses divertides m'agradaria ser petita com vosaltres

anna segura ha dit...

Hola soc l'Anna Segura i em va agradar molt que ens expliques una mica la seva vida i que narres els seus llibres.Va ser fantastic.

Alícia i Omar ha dit...

M'ha agradat que a vingués el Ricardo Alcántara, ens a visitat i ens hem fet una foto junts. Ens ha firmat el llibre. A mi m'ha agradat el llibre que hem llegit. Vam fer jocs.

Michelle i Elhadji ha dit...

m 'ha agradat molt perquè el llibre era molt bonic. Quan va venir l`autor i ens va fer un joc que ens va agradar molt. Espero que vingui una altra vegada.