dimecres, 18 de maig del 2011

ESPAI DEL PEIX I MERCAT MUNICIPAL

El passat divendres dia 6 de maig va ser un dia molt intens pels alumnes de 4t.

Al matí, a primera hora, vam anar fins a l'Espai del Peix on vam participar activament en el projecte "Viure en salut" promogut per la Fundació Mapfre. Va ser molt divertit i alhora vam repassar diversos continguts educatius.

Seguidament vam esmorzar i en acabat vam continuar fins el Mercat Municipal; allà ens vam apropar a les peixateries per contemplar la varietat de productes que ens oferix el mar, i formular unes preguntes, que havíem preparat a classe, dirigides als peixaters i peixateres de Palamós. Cal dir que van ser molt simpàtiques, van respondre amablament a totes les qüestions i fins tot ens van donar una mostra de sardina i d'anxova.

A la tarda, a classe, vam observar les diferències i les semblances entre els dos tipus de peixos, vam veure clarament les brànquies (ganya), com es podia obrir la boca, les escates i també el seu interior: intestins, fetge, cor,... Va ser fascinant!

Si us voleu fer una idea de totes aquestes activitats, aquí en teniu una mostra en forma de reportatge fotogràfic.


2 comentaris:

Jessica i Sofia ha dit...

Ens va agradar molt anar a l' Espai del Peix , jugar una mica,al Mercat Municipal ens va agradar fer preguntes als peixeters i peixeteres.

Intisar ha dit...

M'han agradat molt les imatges dels animals marins,¡ fins i tot els videos han estat super xulos!