divendres, 29 de juny del 2012

APROFITEU L'ESTIU!

S'ha acabat un curs escolar, arriben les vacances i és temps de gaudir del sol, la platja, la muntanya, la família,...
L'avorriment no ha de formar part d'aquest mesos, per això ja sabeu que sempre us podeu connectar al blog de cicle mitjà Aprenem i treballem!  
Aquí teniu un recull de jocs molt interessants per anar exercitant la ment. Animeu-vos a participar-hi!

Recordeu: un LLIBRE també és un molt bon company.

Molt bon estiu a tothom!!!


dimarts, 19 de juny del 2012

HEM DIBUIXAT I PINTAT COM PICASSO!

Aquest any, els alumnes de cicle mitjà, hem treballat el projecte artístic de Pablo Ruiz Picasso.
Aquí teniu un video molt interessant i divertit sobre un quadre molt famós de Picasso: Els tres músics. Activeu el volum d'àudio, i escolteu! Aquesta obra d'art té sorpresa!



Els nens i nenes de tercer també l'hem estudiat aquest quadre, i n'hem fet unes reproduccions en grup que ens han costat molt, però els resultats han estat fantàstics. Mireu com hem treballat!


Per admirar les obres artístiques acabades i exposades aneu al blog de plàstica de l'escola seguint el següent enllaç: PICASSO

dimarts, 12 de juny del 2012

LA PRIMAVERA I LES PLANTES

Els curs escolar està a punt d'acabar. Aviat ja serà estiu. La primavera l'hem viscuda d'una manera molt especial a l'escola: Tots els alumnes de tercer, a principis del mes de març, vam plantar llavors de pipes, llenties, soja, blat, cigrons, mongetes i també bulbs.


Procurant que tinguessin suficient llum del sol i aigua, vam poder observar com germinaven, com treien arrels llarguíssimes i com creixien fins a convertir-se en plantes ben boniques i sanes. Durant unes setmanes vam tenir un petit jardí a la classe!


Fins i tot vam posar un moniato només amb aigua i... mireu que ha passat!


dijous, 7 de juny del 2012

TREBALLEM EN GRUPS

Ens hem organitzat en grups per tal de realitzar un treball de medi en equip.
Llegir i entendre el contingut a estudiar, resumir i sintetitzar el més important, redactar amb paraules entenedores, aportar material, ampliar el tema amb coneixements propis, exposar-ho tot en un format concret i expliar-ho al companys de classe. 
Hem fet tot això i molt més, hem intentat posar-nos d'acord dialogant, aportant criteris, escoltant.
Una feina fantàstica, felicitats a tots i a totes!


dimecres, 6 de juny del 2012

ELS SERVEIS

Per repassar tot el treballat a classe: comerç, transport, ...


dimarts, 5 de juny del 2012

AGAFEM LA BICICLETA!

Segur que aquest estiu utilitzareu la bicicleta com a mitjà de transport. Aquest joc us ensenyarà tot el que cal per una conducció segura, responsable i divertida.


divendres, 1 de juny del 2012

EMOCIONA'T

Aquest any, al taller de teatre, hem treballat les emocions.
L'obra que vam representar al teatre La Gorga de Palamós és el resultat de la feina feta amb els alumnes de tercer de l'escola Vila-romà durant el curs escolar 2011-12.
Tots i totes ens hi hem esforçat molt, hem treballat els dos grups de tercer conjuntament, hem gaudit i veient les fotos del resultat ens hem EMOCIONAT ! Esperem que us agradi.